Događaji 2018 - :: SCPN :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

DOGAĐAJI > 2018
U ponedeljak su ispred Hotela Petrus u Paraćinu otvoreni XVII Sportski susreti Asocijacije sportskih centara Srbije.Na igrama čiji je domaćin SC Paraćin učestvuju takmičari iz 10 sportskih centara. Učesnici igara takmičiće se u fudbalu, odbojci, stonom-tenisu, pikadu, i šahu. Sportsko druženje radnika sportskih centara na programu od 21-25.maja. Galerija
 
XVII Sportske igre sportskih centara Srbije
SC Paraćin će od 21-25. maja 2018.godine biti domaćin XVII Sportskih igara sportskih centara Srbije u organizaciji Asocijacije sportskih centara Srbije. Učesnici igara takmičiće se u sledećim disciplinama: Muške ekipe: mali fudbal, odbojka, basket, stoni tenis, streljaštvo, tenis, ribolov, šah, kuglanje, plivanje, i konopac. Ženske ekipe: pikado, basket, odbojka, stoni tenis, streljaštvo, plivanje i kuglanje Očekuje se da na igrama nastupi oko 200 učesnika kao i dvadesetak gostiju iz Banja Luke. Novosti u vezi XVII Sportskih igara sportskih centara Srbije pratite preko facebook stranice i sajta SC Paraćin.

Povodom Dana planete Zemlje u Sportskom centru Paraćin postavljen je mobilni planetarijum Društva astronoma “Magelanov oblak”. Poseta planetarijumu predviđena je 19. i 20.04. za učenike srednjih i osnovnih škola, i to od 9 do 16 časova.
Snimak cele finalne utakmice pogledajte  OVDE

 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni