Dogadjaji 2014 - :: SCPN :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

DOGAĐAJI > 2014
Bazar zdravlja ponovo u Paraćinu. Posetite Sportski centar u nedelju i pitajte sve što vas interesuje u vezi vašeg zdravlja. Svi zainteresovani mogu da dobiju besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i holesterola u krvi. Takođe mogu da urade harvardski step test i BMI (indeks telesne težine). Sve to biće upotpunjeno savetima doktora opšte prakse. U okviru Bazara zdravlja biće organizovano i dobrovoljno davanje krvi. Sportski centar Paraćin kao jedan od organizatora sve dobrovoljne davaoce koji daju krv u okviru Bazara zdravlja nagrađuje tromesečnom propusnicom za besplatno korišćenje bazena. l Galerija lU toku je popravka kuglane u okviru Sportskog centra. U narednom periodu biće sanirane posledice nastale tokom majskih poplava u Paraćinu. Za vreme radova neće raditi kafe u okviru Sportskog centra Paraćin.U Sali za rekreaciju SC Paraćin, održana je redovna Izborna skupština asocijacije sportskih centara na kojoj je za predsednika izabran Neđeljko Milović iz SC Voždovac. Nakon redovne skupštine koja je okupila predstavnike 24 SC i sportskih objekata prisutnima je bivši košarkaš Radovan Radović , predstavnik italijanske firme za energetiku sa svojim saradnicima predstavio novu  tehnologiju za energetsku efikasnost Sportskih centara. l Galerija lUJEDINJENI SRPSKI POWERLIFTING SAVEZ i Teretana Arena-Paraćin organizuju 21. i 22. juna u Sportskom centru Paraćin Državno prvenstvo u benchpress-u RAW i EQ. Uplate od kotizacija takmičara biće podeljena kao NAGRADNI FOND za prva tri mesta u svim kategorijama MEN RAW OPEN.
DOBRO DOŠLI! l Galerija lDruštvo ,,Petrus" iz Zabrege i Sportski centar Paraćin organizuju humanitarni koncert ,,SRCEM ZA PARAĆIN".  
Koncert u Hali sportova biće održan u subotu 14. juna sa početkom u 20 časova.
Ulaz je 100 dinara a sav prihod ide ugroženima od poplave u Paraćinu. l Galerija lKoncert će biti održan u četvrtak 12. juna u Hali sportova sa početkom u 21 sat. Cena ulaznice je 300 dinara. Sav prihod od ulaznica biće namenjen za kupovinu dušeka za ugrožene u nedavnim poplavama koje su zadesile Paraćin.

Na koncertu učestvuju:
MIŠEL GVOZDENOVIĆ KOSMAJAC, GRUPA BON-AMI, ALEKSANDRA BURSAĆ, BOJAN BJELIĆ, BOJANA BARJAKTAREVIĆ, FILIP MITROVIĆ i drugi.

Pokrovitelji koncerta su Opština Paraćin, Kulturni centar Paraćin  i SC Paraćin.
l Galerija lPosredstvom Sportskog centra Paraćin članovi Ragbi 13 federacije Srbije dopremili su u naš grad humanitarnu pomoć. Delegacija u sastavu Predrag Pantić predsednik , Radoslav Novaković član UO ragbi 13 federacije Srbije i Blagoje Stoiljković predsednik delegatske komisije dopremili su u Paraćin kombi pun nekoliko vrsta deterdženta i tečnosti za sudove. Mladi volonteri pomogli su istovar humanitarne pomoći u prostorije opštine Paraćin.
Krajem prošlog meseca u Paraćinu je odigrana revijalna utakmica i sklopljeno je jedno lepo prijateljstvo koje je ubrzo potvrđeno. Hvala Ragbi 13 federaciji Srbije u ime SC Paraćin i Opštine Paraćin.
U toku jula meseca paraćinci će moći da uživaju u još jednom ragbi 13 spektaklu kada će se sastati mlade reprezentacije Srbije i Engleske. l Galerija lNa Gradskom stadionu u Paraćinu u organizaciji Ragbi 13 federacije Srbije i SC Paraćin u petak 25. aprila odigrana je ragbi 13 utakmica između Partizana i Radničkog iz Beograda. Utakmica je odigrana povodom 60 godina od prve ragbi 13 utakmice odigrane u Srbiji u kojoj su se na istom mestu 25. aprila 1954. godine sastali isti rivali. U uzbudljivom i borbenom meču pobedili su ragbisti Partizana rezultatom 32:20. Utakmicu je posmatralo oko 500 gledalaca, a meč će ostati upamćen i po tome što je prvi put jedan sportski događaj u Paraćinu prenošen uživo preko interneta.

Nakon utakmice druženje je nastavljeno u kafeu u okviru SC Paraćin. Na kraju je upriličena i dodela prigodnih poklona i priznanja koje su uručili predstavnici Ragbi 13 federacije Srbije. Plakete su dobili Saša Paunović (predsednik SO Paraćin), i  Milorad Vidović ispred SC Paraćin.  Medalje su dodeljene RTV Kanal M, Informativnoj službi opštine Paraćin, Tomislavu Šaletiću (SSOP), Stojanu Mladenoviću (SC Paraćin), ŠF Vuk i veteranima koji su bili akteri utakmice odigrane 1954. godine: Miodragu Skokniću (kapiten R13K Partizan), Budimiru Tomanoviću (kapiten R13K Radnički), Vlasti Arsenijeviću (Partizan), Predragu Čonkiću (Partizan), Stevanu Puziću (Radnički), Petru Marjanoviću (Radnički), Đorđu Jovičiću (Radnički), Miodragu Tomiću (Radnički).

Za najbolje igrače-aktere utakmice proglašeni su Slobodan Manak, kapitet R13K Radnički i Leo Dodić, R13K Partizan. Najmlađi igrač bio je Rajko Trifunović (R13K Radnički). Statua ragbi igrača - za najboljeg igrača utakmice pripala je Lazaru Živkoviću (R13K Partizan). l Galerija l
Radnici Coca-Cola Hellenic distributivnog centra iz Paraćin zajedno sa svojim kolegama iz drugih gradova organizovali su u četvrtak 3. aprila zajedničko druženje. U Sportskom centru Paraćin uz uživanje u standardnoj ponudi  Bowling caffe-u odlučili su se i za turnir u kuglanju na jednoj od najmodernijih kuglana u okolini.
Druženje je organizovano nakon sedmodnevnog zajedničkog rada na terenu. l Galerija l


U Paraćinu je od 27. do 29. marta održan PUTUJUĆI SAJAM RAČUNARA I TEHNIKE izložbeno prodajnog karaktera.
Sajam koji je organizova KimTec iz Beograda u saradnji sa ParComp Computers iz Paraćina održan je u SC Paraćin drugi put za redom.

Pored Sportskog centra pokrovitelj Sajma bila je Opština Paraćin dok je medijsku podršku pružila RTV Kanal M. l Galerija l


U subotu 22. marta u pomoćnoj hali SC Paraćin održan je prvi Sajam pčelarstva u Paraćinu. Na sajmu u organizaciji Društva pčelara Grza nastupilo je 25 izlagača iz Paraćina, Kragujevca, Rače, Leskovca i Stalaća. Posetioci su mogli da kupe med, proizvode od meda kao i raznovrsnu pčelarsku opremu.

U okviru sajma održana je Skuština DP Grza iz Paraćina, dok je Milutin Petrović  održao predavanje na temu „Strategija očuvanja pčelinjih društava“.

Prema ocenama organizatora i posetilaca može se reći da je prvi Sajam pčelarstva u Paraćinu uspešno organizovan. l Galerija l


U SC Paraćin u subotu 15. marta održan je BAZAR ZDRAVLJA. Svi zainteresovani mogli su da dobiju besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i holesterola u krvi. Takođe su mogli da urade harvardski step test i BMI (inteks telesne težine). Sve to upotpunjeno je savetima doktora opšte prakse.

Svi koji su to želeli u subotu su u okviru BAZARA ZDRAVLJA dobrovoljno dali krv. Sportski centar Paraćin je dobrovoljne davaoce krvi nagradio besplatnom propusnicom za besplatno korišćenje bazena jednom
nedeljno do kraja godine.

Organizatori BAZARA ZDRAVLJA bili su Udruženje život i zdravlje, Služba transfuzije krvi Paraćin i Sportski centar Paraćin.
 l Galerija l


6. prvenstvo Mesnih zajednica u malom fudbalu
U Sportskom centru Paraćin finalnom i utakmicom za treće mesto završeno je prvenstvo MZ u malom fudbalu.
Rezultati utakmica za plasman:

Finale: MZ 4. juli - MZ Dankovo 4:2
Za treće mesto: MZ Tekija - 11. Kongres 8:6


Najbolji igrač prvenstva MZ u malom fudbalu je član pobedničkog tima Bojan Anđelković, najbolji golman je Marko Jevđević a najbolji strelac prvenstva sa 16 pogodaka je Siniša Mitrović, MZ Dankovo.
Turnir na kom je učestvovalo 29 ekipa organizovao je SC Paraćin u saradnji sa lokalnom samoupravom.

Ekipa MZ Sinji Vir dobila je priznanje za fer-plej.
Prvoplasirana ekipa je pored pehara i medalja kao nagradu dobila i vikend na Zlatiboru. l Galerija l


 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni