STONI TENIS 2015 - :: SCPN :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meniPojedinačno Prvenstvo Srbije za juniore i juniorke u stonim tenisu


U subotu 21. marta u Sportskom centru Paraćin takmičili su se najbolji juniori i juniorke Srbije na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu. Na prvenstvu je nastupilo 72 takmičara (48 juniora i 24 juniorke) iz 31 stonoteniskog kluba. Najbolji junior Srbije je Marinković Nikola iz beogradskog Staka,drugi je Nikša Martinović iz Subotičkog Spartaka, dok su treću poziciju zauzeli Gacev Aleksa iz pirotskog Radničkog i Luka Jovičić stonoteniser Staka.

Najbolja juniorka je Izabela Lupulesku-Unirea iz Uzdina, druga je Tijana Jokić iz Vršca. Treće mesto pripalo je Tamari Agošton i Dragani Vignjević-Obilić iz Novog Kneževca. Na prvenstvu su učestvovali i najbolji juniori STK SFS Borac iz Paraćina. Najbolji rezultat ostvario je Petar Nikodijević koji je u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo 6.mesto.

Prvenstvo su organizovali Opštinski stonoteniski savez i STK SFS Borac uz pomoć i podršku SC Paraćin, opštine Paraćin, i Sportskog saveza opštine Paraćin. Takmičenje su pomogli Bahus,Paraćinka-Čokolend,Čavić trejd, dok su  medijsku podršku pružili RTV Kanal M i opštinski bilten.


 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni