VESTI - :: SCPN :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

VESTIDanas je svečano otvorena obnovljena sala Sportskog centra Paraćin. Svečanom otvaranju prisustvovali su generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki i
predsednica Upravnog odbora Fondacije Ana i Vlade Divac, Ana Divac. Pored direktora i zaposlenih u SC Paraćin goste je dočekao i predsednik Opštine Paraćin, Saša
Paunović. Da sve protekne u sportskom duhu pobrinule su mlade košarkašice ŽKK Paraćin.


www.fondacijadivac.org/Vesti/1177/SAOPSTENJE-ZA-MEDIJE.shtmlZatvoreni bazen u okviru SC Paraćin počeo je sa radom nakon sanacije. Bazen će raditi u sledećim terminima: 12-17h; i od 22-01h.

Dobro došli na vaše omiljeno kupalište!

U Sali za rekreaciju SC Paraćin, održana je redovna Izborna skupština asocijacije sportskih centara na kojoj je za predsednika izabran Neđeljko Milović iz SC Voždovac. Nakon redovne skupštine koja je okupila predstavnike 24 SC i sportskih objekata prisutnima je bivši košarkaš Radovan Radović, predstavnik italijanske firme za energetiku sa svojim saradnicima predstavio novu  tehnologiju za  energetsku efikasnost Sportskih centara.Na  terenima Sportskog centra i oko njih održana je prava revija fudbala u okviru koje su se na najlepši  način družili mladi fudbaleri i njihovi roditelji iz Srbije, Slovenije i Crne Gore. Turnir je u okviru “Sportskog leta 2014” organizovao OFK Paraćin pod pokroviteljstvom Opštine Paraćin i Sportskog saveza opštine Paraćin, i uz podršku Sportskog centra Paraćin. Pobednik turnira je ekipa Timoka iz Zaječara koja je u finalu savladala Mladost iz Podgorice rezultatom 2:1.Pre 60. godina u Paraćinu na mestu sadašnjeg Gradskog stadiona odigrana je prva RAGBI 13 utakmica u Srbiji u kojoj su se sastali Partizan i Radnički iz Beograda. Kao predigra ragbi utakmice 25. aprila 1954. godine odigrana je prvenstvena fudbalska utakmica između despotovačkog Napredka i paraćinskog Borca.

Tim povodom na Gradskom stadionu u Paraćinu u petak 25. aprila biće odigrana ragbi utakmica između Partizana i Radničkog. Početak utakmice zakazan je za 17 časova. Ulaz je slobodan.

COCA-COLA HELLENIC DRUŽENJE U SC PARAĆIN

Radnici Coca Cola Hellenic distributivnog centra iz Paraćin zajedno sa svojim kolegama iz drugih gradova organizovali su u četvrtak 3. aprila zajedničko druženje.
U Sportskom centru Paraćin uz uživanje u standardnoj ponudi  Bowling caffe-u odlučili su se i za turnir u kuglanju na jednoj od najmodernijih kuglana u okolini. Druženje je organizovano nakon sedmodnevnog zajedničkog rada na terenu.


2. PUTUJUĆI SAJAM RAČUNARA I TEHNIKE

U Paraćinu je od 27. do 29. marta održan PUTUJUĆI SAJAM RAČUNARA I TEHNIKE izložbeno prodajnog karaktera.

Sajam koji je organizova KimTec iz Beograda u saradnji sa ParComp Computers iz Paraćina održan je u SC Paraćin drugi put za redom.
Pored Sportskog centra pokrovitelj Sajma bila je Opština Paraćin dok je medijsku podršku pružila RTV Kanal M.

I SAJAM PČELARSTVA

U subotu 22. marta u pomoćnoj hali SC Paraćin održan je prvi Sajam pčelarstva u Paraćinu. Na sajmu u organizaciji Društva pčelara Grza nastupilo je 25 izlagača iz Paraćina, Kragujevca, Rače, Leskovca i Stalaća. Posetioci su mogli da kupe med, proizvode od meda kao i raznovrsnu pčelarsku opremu. U okviru sajma održana je Skuština DP Grza iz Paraćina, dok je Milutin Petrović održao predavanje na temu „Strategija očuvanja pčelinjih društava“. Prema ocenama organizatora i posetilaca može se reći da je prvi Sajam pčelarstva u Paraćinu uspešno organizovan.
Održan prvi BAZAR ZDRAVLJA.

Svi zainteresovani mogli su da dobiju besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i holesterola u krvi. Takođe su mogli da urade harvardski step test i BMI (inteks telesne težine).Sve to upotpunjeno je savetima doktora opšte prakse.
Svi koji su to želeli u subotu su u okviru BAZARA ZDRAVLJA dobrovoljno dali krv. Sportski centar Paraćin je dobrovoljne davaoce krvi nagradio besplatnom propusnicom za besplatno korišćenje bazena jednom medeljno do kraja godine.
Organizatori BAZARA ZDRAVLJA bili su Udruženje život i zdravlje, Služba transfuzije krvi Paraćin i Sportski centar Paraćin.

6. prvenstvo Mesnih zajednica u malom fudbalu

U Sportskom centru Paraćin finalnom i utakmicom za treće mesto završeno je prvenstvo MZ u malom fudbalu.
Rezultati utakmica za plasman:
Finale: MZ 4. juli - MZ Dankovo 4:2 Za treće mesto: MZ Tekija - 11. Kongres 8:6
Najbolji igrač prvenstva MZ u malom fudbalu je član pobedničkog tima Bojan Anđelković, najbolji golman je Marko Jevđević a najbolji strelac prvenstva sa 16 pogodaka je Siniša Mitrović, MZ Dankovo
.

Turnir na kom je učestvovalo 29 ekipa organizovao je SC Paraćin u saradnji sa lokalnom samoupravom.
Ekipa MZ Sinji Vir dobila je priznanje za fer-plej.Prvoplasirana ekipa je pored pehara i medalja kao nagradu dobila i vikend na Zlatiboru.
 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni