X Sportska zima - :: SCPN :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

DOGAĐAJI > 2017
 

X jubilarna ''SPORTSKA ZIMA 2017.'' od 01. - 12. februara 2017:

 
BASKET 3x3,
svakog dana u Hali sportova od 14h -17h. Obavezna je sportska oprema i patike za salu. Prijave za basket primaće se svakog dana u Hali sportova do 4. februara i putem sajta www.sportskisavezpn.org (prijava).

STONI TENIS (2+1)
svakog dana u Hali sportova od 12 -14h. Obavezna je sportska oprema i patike za salu. Prijave za stoni tenis primaće se svakog dana u Hali sportova do 4. februara i putem sajta www.sportskisavezpn.org (prijava).
Organizator će blagovremeno najaviti žrebanje ekipa i početak takmičenja svim učesnicima direktno i objaviti putem sajta i fb profila Sportskog saveza opštine Paraćin. Nakon gradskog takmičenja sledi ''Sportska zima 2016.'' u matičnim seoskim školama.

KORFBOL,
svakog dana u Hali sportova od 14 -17h. Obavezna je sportska oprema i patike za salu. za korfbol primaće se svakog dana u Hali sportova i putem sajta www.sportskisavezpn.org (prijava).
S obzirom da se radi o novom sportu u sistemu takmičenja prijavljivanje je otvoreno.  U zavisnosti od interesovanja i broja prijavljenih ekipa organizator će blagovremeno najaviti žrebanje ekipa i početak takmičenja svim učesnicima direktno i objaviti putem sajta i fb profila Sportskog saveza opštine Paraćin.
 

"IGRAJ ZA ŽIVOT - IZABERI SPORT"
 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni